Dette er to friske og stødige hunder med god mentalitet. Begge hundene er særdeles utmerkede representanter for rasen.

Mor: NV-18 NORDV-18 Snørypa`s Saint Florentina

Stamtavle

Reg:nr: NO52456/15

Født: 08.10.2015

HD: B

CLAD: FRI

VWD: FRI

RCD1: FRI

Utstilling: 9 x Excellent, 7 x CK, 2 x CERT, 2 x CACIB

Titler: Norsk Vinner- 2018 og Nordisk Vinner-2018

Jaktprøve: 2 x 3AK Skog

Meritter:

 •  Årets Utstillingshund N.I.S.K. avd 5. 2018
 •  3.plass Årets Irsk Rød og Hvit Setter 2018
 • 3.plass Årets Utstilling hund N.I.S.K. avd.5 2017

Fia_hode.jpg

Fia_venstre side.jpg

Fia som hun kalles til daglig er en superherlig hund. Hun har et fantastisk gemytt, utadvendt og glad, rolig når hun skal og rikelig med energi når hun er i aktivitet. Hun har vært lettlært og samarbeider meget godt. Tok apportbevis når hun var bare 9 måneder gammel. Vi er meget godt fornøyd med hennes jaktlyst og jaktlige egenskaper.

 Faren til Fia er franske United Spots Red Kite som er meget høyt premiert på både jakt og utstilling. Han har utallige titler og er både Europa Winner og 2 x World Winner. Moren til Fia er Snørypas Lady Flanagan som er høyt premiert i utstillingsringen og er både Norsk Junior Vinner-12, Norsk Vinner-12 og Europa Vinner-15. Fia sin mormor Snørypas Tara er Nordisk Vinner og morfar RedWhiteSilk Discovery er C.I.E (Champion International ) og Ukrainsk Champion.

 

Far: C.I.E EE CH LV CH LT JCH LV JCH EE JCH LTJW-15 TLNJW-15 EEJW-15 BALTJW-15 Killary`s Color Me Grand For RedWhiteSilk

Reg.nr: FI31110/15

Stamtavle

Født: 27.04.2014

HD:A

CLAD: Arvelig fri

VWD: Arvelig fri

Utstilling: 18 x Excellent, 4 x CACIB, 18 CK,

Titler:

 • International Show Champion (C.I.E)
 • Estonian Champion (EE CH)
 • Latvian Champion (LV CH)
 • Lithuanian Junior Champion (LT JCH)
 • Latvian Junior Champion (LV JCH)
 • Estonian Junior Champion (EE JCH)
 • Lithuanian Junior Winner 2015 (LTJW-15)
 • Tallinn Junior Winner 2015 (TLNJW-15)
 • Estonian Junior Winner 2015 (EEJW-15)
 • Baltic Junior Winner 2015 (BALTJW-15)

parker move.jpg

Parker_field.jpg

Parker som han blir kalt til daglig er en hannhund som jeg liker meget godt både når det gjelder væremåte og type. Han er meget omgjengelig, meget godt gemytt, utadvendt, glad og rolig når han må. Han er en passe stor hannhund av særdeles god type, og er en utmerket representant for rasen. Han har meget effektive bevegelser og det er imponerende og se når han løper. Parker er en import fra USA til Finland og har gjort det særdeles godt i utstillingsringen med sine utallige titler.

Vi bestreber oss på å avle fram vakre rasetypiske hunder som stemmer overens med rasens standard. Kennel Snørypa har flere ganger fått Hederspremie for sitt oppdrett bl.a. på jubileumsutstillingen i Bergen 2017, der dommeren beskriver følgende: «Kombinasjoner av høy kvalitet. Typeriktige hunder med fine hoder,  velutviklede kropper og meget gode bevegelser. Gode pelser, fine farger og hunder med meget godt temperament som trives i ringen.»

Valper_2018.jpg

I vårt avlsarbeid setter vi også pris på at hundene er samarbeidsvillige og lettdresserte. Vi verdsetter rasens allsidige bruksområder og i tillegg til jakt og trofast turkamerat kan den fint brukes til trekkhund, spor, agility, lydighetsdressur, besøkshund og selvfølgelig alltid være en fantastisk familiehund.

Kennel Snørypa (Nina og Narve) har drevet med Irsk Setter i over 30 år. Vi fikk vår første Irske Røde og Hvite Setter «Shannonlee Snow Grouse» i 2004 og hun ble nesten 14 år. Hun er stammoren i vårt oppdrett og er både jaktpremiert og meget høyt utstilling-premiert. Vi har hatt 5 kull tidligere.

Dersom dette skulle være av interesse ta kontakt med oss for en hyggelig hundeprat.

Nina:  Mobil 92822130                               E-post nina@snorypa.no

Narve: Mobil 46470388                              E-post krhjohan@online.no