NISK avdeling 1 inviterer til foredrag 1. juni kl. 19.00 – 21.00
Sted: Trollvannstua. Trollvannsveien 3, 0490 Oslo (Grefsen).
Godt med parkering!
En veltrent jakthund er å sammenligne med en toppidrettsutøver. Hundens medfødte fysiske egenskaper er basis, men det kreves innsats for å få en hund i stand til å tåle lange dager i fjellet flere dager på rad, samt å holde den skadefri. En godt trent hund vil også lettere unngå skader.
Dyrekiropraktor Geir Wiik kommer til NISK avd. 1 onsdag 1. juni for å snakke om hvordan vi kan forberede hundene våre best mulig fysisk for et aktivt liv. Han vil snakke om hvordan man legger en plan fra hunden fra den er valp og fram til en god pensjonsalder, samt legge en treningsstrategi gjennom året. Han vil også snakke litt om hva vi bør gjøre og hva vi ikke bør gjøre dersom en skade skulle oppstå.
Geir Wiik har jobbet ved Evidensia Groruddalen dyreklinikk i snart 30 år og en stor del av pasientene er jakthunder. Mange av oss har sikkert vært på besøk hos Geir.
Han er selv aktiv hundekjører gjennom de siste 35 år, og sist vinter vant han Femund 200, og fikk den gjeve prisen Best Dog Care Award. Geir Wiik har holdt en rekke foredrag og kurs for brukshundklubber, jakthundklubber og sledehundefolk.
Tid:
1. juni kl. 1900 – 2100
Sted:
Sted: Trollvannstua. Trollvannsveien 3, 0490 Oslo (Grefsen).
Hva koster det?
100,- for NISK medlemmer / 200,- for ikke medlemmer.
I prisen ligger også kaffe og Trollvannstuas berømte bolle 🙂
PS! Begrenset antall plasser så det kan være smart å være tidlig ute med påmeldingen!
PARKERINGSINFORMASJON:
Det er godt med parkeringsplasser 100 m. før Trollvannstua.
Interessert i å lære mer om temaet?
Geri skal holde et helgekurs for de som vil gå vesentlig dypere inn i materialet. Han har fått et par avbestillinger så det er fortsatt ledige plasser her.
Norsk Irsksetterklubb avd. 1