Treningen i voliere, der fasanene gikk og trippet rundt hundene, var virkelig effektivt i forhold til å forsterke lederskapet på hundene. Det var en stor utfordring for hundene å ligge på ryggen, med disse velduftende og store fuglene vandrende rundt dem, og i tillegg kom Morten og viftet med duer helt oppi fjeset på dem:-)

Etter at vi hadde vært inne i volieren, gikk vi til Morten's inngjerdede område og trente lineføring med duer som provokasjon, støkktrening med sitt, innkalling mellom 3 bur fulle av duer, MYE ro i oppflukt og til sist stand og ro m.m. En intensiv treningsøkt på over to timer (Morten er ikke så nøye på om det går over tiden), der både eiere og hunder lærte mye nytt. Et kjempeflott opplegg, i tillegg til at det jo faktisk er meget rimelig!

Medlemmer i NISK betaler bare kr. 250,- (Aktiviteten er åpen for alle medlemmer i NISK, ikke bare for Avdeling 1 sine medlemmer)

På Avdeling 1's side kan du gå inn og les den tidligere annonsen om denne aktiviteten. Der finner du også nettadressen til Tyritun:-)