Fellesutstillingen er Norges største utstilling for stående fuglehunder. Hvert år kommer det mellom 200 og 300 hunder fra gruppe 7. I tillegg til offisiell utstilling er det andre aktiviteter, som apportkonkurranse og barn- og hund konkurranse, samt valpeshow.

Som utstillingsansvarlig i hovedstyret i NISK, håper jeg at NISK fra og med 2015 vil være en fremtrendende klubb på dette arrangementet. Foregående år har vi havnet i skyggen av de andre klubbene grunnet lite egasjement for forholdsvis lave påmeldingstall. Vi har vært helt avhengig av de andre klubbene for å få gjennomført våre oppgaver, noe vi selvsagt er svært takknemlige for. Likevel mener jeg at NISK er en klubb som bør kunne stille sterkt også på utstillingsfronten, både i form av å ta del i dugnaden rundt selve arrangementet og selvsagt på påmeldningstallene.

Jeg ønsker herved å oppfordre flest mulig til å bli med i en egen liten komité som sammen skal gjøre dette løftet. Jeg vil selvsagt ta hovedansvaret, men jeg trenger flere med meg. Det er ikke noe krav at en har mye erfaring med utstilling. Det hadde også vært fint om noen i lokalområdet meldte seg!

Ta kontakt ved spørsmål eller interesse: reddubliner@gmail.com

Eldri Kjørren

Utstillingsansvarlig, NISK