Etter mye ”stang ut” skulle det endelig lykkes for Furunakkens Zorro til Ole Pinderup. Det var på Hemsedalsprøven at gjennombruddet kom.Tallkarakterer på utallige kritikkskjema har vært av de beste, men premieringene har uteblitt før det omsider skulle lykkes nå i helgen. Vi lar Ole selv fortelle:
”På lørdag gikk Zorro i 75 minutter uten å komme i fugl. På søndag skulle vi gå i et område vi visste det var mye fugl i, og vi kunne på vei inn i terrenget høre steggen kalle overalt. Det var store flokker med lite samarbeidsvillig fugl, og hundene sprakk en etter en. Av fjorten hunder var det kun seks tilbake etter første runde! Etter runde nummer to var det kun Zorro og en ES igjen! !
I siste slipp fikk engelsksetteren stand etter ca.10 minutter hvorpå Zorro sekunderte. Zorro ble satt og engelsksetteren fikk godkjent sitt fuglearbeid. Begge ble så sluppet på igjen, og det ble beordret innkalling i samme øyeblikk som Zorro tok stand!! Zorro var blitt satt flere ganger i løpet av dagen grunnet stadige overflygninger, ble nok litt treg i reisen og fikk en 3. AK.”
Vi gratulerer og synes dette var sååååå fortjent, og ønsker samtidig lykke til videre!

I VK-klassen på samme prøve fikk US Kuling i kvalifiseringen en ny 1.VK m/ck!! US Tornado fikk 3.VK kval og i finalen ble det også en 3.VK.
Flott innsats også av Lauvåsens Fd Celtic Spirit til Jan Erik Faugstadmo som oppnådde 1x2.UK og 1x3.UK.
Vi gratulerer!!