Frode og Sandy

Til tross for at dette sikkert ble sagt litt spøkefullt og også for å provosere en smule, hadde jeg stusset hvis noen hadde fortalt meg at han noen år etter  selv skulle føre en av disse ”idiotene” til premiering!

Riktig nok har han kommet bakveien inn i fuglehundmiljøet via samboer, og hans syn på ”fluebikkjer” har nok også forandret seg med årene.

Han ble tidlig engasjert som privatsjåfør, videofotograf og altmuligmann ifbm prøver og med sin nysgjerrighet og sitt sosiale vesen kom han i kontakt med alle.

Og noe må han ha snappet opp, for sist fredag ført han altså irsksetteren Lundebakkens Sandy Spit til en 3. AK på Geilo.

Frode som jobber med bilberging hos NAF, liker å kjøre stor motorsykkel på fritiden, og kan ved første øyekast virke litt macho med sitt alltid nybarberte hode og veltrente kropp.

Men fortsatt skal han visstnok få en tåre i øyekroken hver gang han blir fortalt om Sandys dramatiske fødsel, da hun faktisk først ble erklært død før hun ble blåst liv i. Så at det var akkurat Sandy han skulle føre til premie var nok litt spesielt.

Ellers er Frode en blid kar som elsker å være på alle slags turer, og så får vi se om han på sikt kanskje anskaffer seg en egen ”idiot” som erstatning for gamle Ulrich som ble borte for noen år siden. Godt valg!!