Sist vinter ble han premiert på nær sagt alle prøver han stilte på i unghundklassen. Så skulle han over i AK og det ” vart stillt”..........
Men på Filefjellsprøven sist helg var han der igjen og dro like godt til med 1x1.AK og 1x 2.AK!! Vi snakker om Skjerpholtets Bolivar til Siri Sjurseth.
Det var flere av avdelingens hunder som var på Tyin denne helgen. Randi Halvorsen og Rune Magnussen hadde tatt med sine tre hunder, og alle ble premiert. Randi forteller fra prøven: ”Med 60 hunder til start i VK ble det et trangt nåløye for å komme seg til finalen. Forholdene var tunge, så det krevdes mye kraft av hundene. I et vestlandsk terreng med mye biotop fordrer det et spesielt samarbeidsforhold mellom fører og hund. Mange taklet det, og for andre ble det deres skjebne. Det var godt med fugl i terrengene, og mange hunder ble premiert. I kvalifiseringen fikk Kuling 2. VK og Orkan 3. VK. I finalen ble det også full premieliste og her fikk Kuling 4. VK og Tornado 6. VK. Vi er veldig godt fornøyd med å få alle tre ”gutta” premiert.”
US Kvikklunsj til Hermann og Hege Mejdell ble også premiert på Filefjell. På hennes første start for vinteren ble det en 2. UK på lørdag til den lovende tispa, som fortsatt har en måned igjen i unghundklassen. Hege har ikke vært helt fornøyd med Kvikklunsj søksmessig, men tålmodig jobbing gjennom vinteren begynner å gi resultater.Hun gikk nemmelig meget godt både lørdag og søndag. Søndag var det dessverre ikke fugl i slippene hennes.
Furunakkens Faun til Tonje Evju og Geir Haugen hadde tatt turen helt til Møre og Romsdal FHK`s prøve på Ørskogfjellet, og kunne innkassere en fin 2. AK her.
En annen hund fra Furunakkens ,Linda Bekkevold og Øyvind Torgersens Zuna deltok på NISK avd.1 sin prøve på Nøsen, og denne gangen ble det en meget gledelig 2.AK på Zuna.
Veteranen Sæterelvas Tyra til Marit Brath Lund fikk på samme prøven en 6.VK i finalen.
Vi gratulerer alle de premierte!!