DSC_6304_500x752_cropped_250x328

Avdeling 1: Klubbmesterskap søndag 11. nov.

Fremdeles ledige plasser!!!
Avdeling 1 inviterer til den tradisjonsrike fasancuppen på Hauer gård i Trøgstad! Vårt mål med FasanCupen er at det skal være et arrangement for alle, kanskje aller mest de som er usikre på prøver, eller som har unghunder de er usikre på.

Så glad blir du når du finner vandrefasanen!

Det er fremdeles 10 ledige plasser til fasancuppen!

Når: Søndag 11. november klokka 08:00

Hvor: Hauer gård, Trøgstad

Hva: Fasancupen har vært et svært populært tilbud blant våre medlemmer, og vi håper på et minst like godt oppmøte i år.

Nye regler
I år har vi gjort noen justeringer på reglene. Dette for å sikre at arrangementet avsluttes mens det er dagslys.
Se nye retningslinjer for fasancup i NISK avd.1 

Påmelding skjer derfor etter "først til mølla prinsippet" via innbetaling til kontonummer: kto.nr. 5188.10.15726 - OG - mail til reidar_loe@hotmail.com (oppgi om du skal stille i UK eller AK, navn og alder på hunden og om du er medlem i Avd. 1.

Før på ditt navn, hunden(e)s navn og hunden(e)s alder når du sender inn påmeldingen. Det koster kr. 350,- pr ekvipasje å delta. Førere med flere hunder betaler full pris for de to første av hundene og kr. 75,- for de øvrige, og fordeler selv slipptiden mellom de hundene de har med seg. Mer informasjon kommer når tiden nærmer seg.

Veibeskrivelse
Veibeskrivelse (ca. 1 1/2 time fra Oslo):

Kjør til Lillestrøm og videre til Fetsund, over brua og ta til høyre. Følg RV 122 til Skjønhaug (tettsted). Ta der til venstre (RV 115) mot Bjørkelangen. Følg RV 115 i ca 5-6 km, til skilt merket Skjærdingrud. Ta av til høyre der og kjør inn denne veien i ca. 3 km, langs "Hoveddraget". Hauer Gård ligger på høyre side av veien.

HUSK: Vi parkerer på gården

Alternativ kjørerute for de som starter vest for Oslo: Kjør Mosseveien til Vinterbro. Derfra tar du E18 og kjører forbi Ski og Askim sentrum (ikke følg E18 rundt). Finn vei merket Skjønhaug (RV 115 på kartet). Fra Skjønhaug følger du videre i henhold til veibeskrivelsen ovenfor.

Tips en venn Skriv ut