ose og birger

Avd 7: Vellykket medlemsmøte :-)

Onsdag kveld 2 mai hadde avd. 7 en svært vellykket medlemskveld med foredragsholdere på Prima på Heimdal.

Før selve medlemsmøtet ble det gjennomgått RS-saker for de medlemmene som var interessert i å høre om det.

Nært opptil 50 interesserte møtte opp for å høre Stian Hasfjord og Marit Ose fra Røros Dyreklinikk og avdelingens egne Hege Mandall og Hans Jørgen Johansen holde underholdende og spennende foredrag denne kvelden.

...

Først ute var Stian fra Røros Dyreklinikk som fortalte om sine erfaringer som både jeger, men først og fremst hundekjører. Han ga gode råd og tips om hvordan vi fuglehundfolk kan dra nytte av hundekjørermiljøets kunnskaper i forhold til stell og foring.

Marit Ose er veterinær og kiropraktor fra Røros med lang erfaring på kiropraktisk behandling av hunder med skader i bevegelsesapparatet. Hun demonstrerte på både egen og og Birger Stenes "Bonnie" hvordan vi kan bli kjent med vår egen hund og med enkle grep kunne sjekke om hunden har det bra.

Etter pausen med kaffe, vafler, boller og loddsalg overtok klubbens egne erfarne medlemmer Hege Mandal og Hans Jørgen Johansen stafettpinnen. Her var temaet
stell og trening av jakt/prøvehunder gjennom året. Nå er vi inne i ei litt rolig tid for fuglehundfolket. Mandall og Johansen snakket om sine egne erfaringer og ga gode råd om hvordan vi på best mulig måte kan oppretteholde form og kondisjon på hundene gjennom året og forberede de på en best mulig måte før høsten tar til med jakt og jaktprøver.

Det var en veldig hyggelig og vellykket kveld med mange gode tilbakemeldinger fra de som tok turen.

Stian Hasfjord
Stian Hasfjord engasjert foredragsholder
Marit Ose
Marit Ose viser øvelser på hund :-)
Hege og Hans Jørgen_600x404
Hege og Hans Jørgen med fint foredrag
medlemsmøte 2 mai_600x338
Tips en venn Skriv ut