Årets Samling får hovedkvarter på Maristuen

Her har vi fått ordnet oss de samme flotte treningsterrengene som vi har disponert de siste årene, samlingen blir lagt opp med treningspartier lørdag og  søndag. Treningspartiene vil bli gjennomført likt som en jaktprøve så her har man anledning til å få verdifull instruksjon på føring av hund i fjellet og ikke minst få verdifull trening i forbindelse med jaktprøver utover i sesongen. Det vil ikke bli felt fugl på samlingen, ved stand og oppflukt skytes det med startrevolver.

Oppmøte
Oppmøte blir lørdag og søndag kl. 09.00 på parkeringsplassen ved Maristuen

Påmelding 
Deltakere melder seg på til Vigdis Ingebrigtsen på  viging@online.no  Påmeldingsfrist 14.februar. Medlemmer vil bli prioritert.

Påmelding skal inneholde: Navn på Hund, Alder, Rase og navn på fører.

Bindene påmelding med betaling for samlingen til kontonr: 1214.57.69947 (NYTT KONTONUMMER) - Nisk avd5 v/ Eirik F. Lohne  Merkes: Vintersamling 2019 og Navn på fører

Overnatting
Hovedkvarter for samlingen blir som sagt på Maristuen, vi har booket det som er av ledige av hytter. Du tildeles rom ved påmelding, gi beskjed hvor mange dere er, også om dere IKKE trenger overnatting. Pris for overnatting kommer senere, avhengig av antall påmeldte.

Pris
Pris pr hund kr 500,- dersom du har flere hunder vil du få med hund 2-3-4. for 200,- pr .hund.
Ikke-medlemmer betaler kr 700,- og kr. 300,- for flere hunder.

Mat
Alle må besørge egen mat.

Felles samling

Lørdagkveld blir det felles samling kl. 20.00 med oppsummering av dagen, utdeling av "Dagens Opplevelse", trekking av  partioppsett for klubbmesterskapet og sosialt samvær.

Klubbmesterskapet

Arrangeres søndagen og det blir UK og AK klasser, og dømmes etter NM lag regler. 1.-3. premie blir belønnet med flotte glass, forpremier og diplomer. Poeng fra klubbmesterskapet teller i kåringen av Årets Hunder i avdelingen. Dommer: Rune Skeie.

Praktisk info/huskeliste
Bekledning til å gå i Vinterjellet (det kan være meget kaldt på fjellet!)
Ski og Staver (husk skiskoene også) inkl nødvendig tilbehør for feste
Markeringsdekken og Varmedekken
Mat til hunden /Mat til mennesker (hver hytte lager sin egen middag)
Evt noe å nippe til om kvelden
Matpakke / termos til fjellet
Sekk
Poser til hundeskit (plukk opp!)
Hundebur   

 

Mvh Styret Avd 5

adele_510x315.jpg