Han jobber ved Sando Hundesenter og på deres hjemmeside står følgende. Ulrik er utdannet instruktør fra Oslo Hundeskole. Ulrik er lidenskapelig opptatt av jakt og fuglehunder. Både med sin hund Phenix (Red Garlics Pralin) og andres fuglehunder har han  oppnådd høye premieringer både på apport- og jaktprøver.Ulrik har FKF fase 2 instruktørutdanning, og jobber spesielt med fuglehundtrening på Sando Hundesenter.

Foruten å stadig figurere på premielistene i VK, har Ulrik og hundene hans bl.a oppnådd følgende:

I 2015 var han med å vinne NM Lavland for lag med NJCH Red Garlic's Pralin, som også ble beste hund. NJCH Red Garlic's Pralin ble i tillegg kåret til årets Irsksetter i dette året. Ulrikfulgte opp suksessen året etter, og vant NM Lavland med samme hundI 2017 kom Ulrik og Setpoint's Snuppa på 2. plass i Vigor&Sage Cup, og i 2018 ble Snuppa ble utropt til Årets jakthund under De Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Elverum

Avslutningsvis vil Pål Friis, styreleder i AFK, jaktprøvedommer og mangeårig fuglehundmann, holde et foredrag som han har kalt De første som brukte stående fuglehund i Norge (og litt om oversettelsen av bibelen til samisk)

 

Velkommen!