Lady Flanagan

Valper forventes oktober 2015

Irsk rød og hvit setter Snørypas Lady Flanagan har vært i Frankrike og blitt parret med en nydelig og herlig hannhund United Spots Red Kite. Valper forventes medio oktober.

Dahy_snart_2år_510x383

Valper til salgs – valpekull irsk rød og hvit setter

Irsk rød og hvit setter valper til salgs fra andre generasjons utkryssparring med irsk setter– kennel Alvertoppen har planlagt valpekull sommeren 2015. Det forventes gode jaktlige egenskaper og friske, sterke valper med stor genetisk diversitet.

dog puppy 1 040_510x383

Godkjente andre generasjon utkryssvalper ledig i Skottland

Avlsrådet har fått tilsendt informasjon om ledige valper (annen generasjon utkryss - X2) i Skottland som del av det internasjonale utkryssprogrammet for irsk rød og hvit setter. Som det fremgår i avlsplanen for irsk rød og hvit setter er det ønskelig å utvide den genetiske bredden i rasen, og vi velger derfor å videreformidle denne informasjonen til våre medlemmer.

Tara-Discovery-valp

Sjeldne irsk rød og hvit setter valper til salgs

Valper ventes i uke 38 (24. september)

Den 24 september fikk Snørypas Tara ti nydelige valper. Fem tisper og fem hanner. Faren er en finsk hannhund, RedWhiteSilk Discovery. Vi har sterk fokus på å holde denne utsatte rasen sunn og da er genetisk variasjon viktig. Denne parringen er med på å bringe nytt blod inn i Norge.
IRHS Discovery_cropped_366x220

Irsk rød og hvit setter valper forventes høsten 2011

Ny godkjent parring

Nina Hordnes fra kennel Snørypa var i Finland i november 2010 og besøkte oppdrettere av Irsk Rød og Hvit Setter. Ut fra det hun så der av eksteriør, gemytt, jaktlyst, søksmønster og videre samtaler om avl og oppdrett av Irsk Rød og Hvit setter bestemte vi oss for å bruke en hannhund fra RedWhiteSilk i Finland neste gang vi skulle ha kull. Det er nå 3 år siden Kennel Snørypa hadde sitt første kull og vi planlegger nå et i sommeren 2011.