zorro-3AK

3AK til Craigrua Nathan på Sirdal2

Irsk rød og hvit setter Craigrua Nathan (Zorro) fikk 3AK på jaktprøve Sirdal2 søndag 17. mars 2019 arrangert av Rogaland Fuglehundklubb. Eier og fører er Gisle Mæland. Oppdretter er Jim Sheridan på Craigrua kennels i Irland.

Vi gratulerer så mye.

Alvertoppens Enya NO43920-15(X2)

Årets Irsk rød og hvit setter 2018

Årets Irsk rød og hvit setter

Alvertoppens Enya til Pål Inge Sanden

3AK til Alvertoppens Enya på Grotliprøven 30.4

Enya avsluttet sin første vintersesong i voksenklasse med premie nummer fire og 40% premiering i AK hittil.

6

Fem utkryss-valper født hos kennel Alvertoppen 24. april 2018

Det ble den 24. april født fem valper hos kennel Alvertoppen som ledd i det internasjonale utkryss-programmet mellom irsk setter og irsk rød og hvit setter. Mor er irsk rød og hvit setter Alvertoppens Ice-T. Far er irsk setter Skogrypas Black Hawk. Det kom en tispe og fire hanner. Paringen er godkjent av The Irish Kennel Club, Nisk avlsråd og NKK. Valpene registreres hos NKK som irsk rød og hvit setter.

Femunden i kveldssol

Invitasjon til treningssamling for irsk rød og hvit setter på Femunden 13.-15. juli 2018

Vi inviterer alle med irsk rød og hvit setter til treningssamling hos Femunden hundeskole i Egerdalen, som ligger i Østerdalen i Hedmark. Her blir det trening av hunder med instruktører fra Femunden hundeskole i fjellområde med dispensasjon fra båndtvang og sosialt samvær i nydelig natur. Foredrag om rasen med Jim Sheridan som er flydd inn for anledningen. Jim er verdens fremste ekspert på rasen, og er blant mye annet president i rasens moderklubb Irish Red and White Setter Club i Irland, styreformann i Irish Kennel Club Field Trials Committee og koordinator for det internasjonale utkryssprogrammet i regi The Irish Kennel Club. han er også innehaver av Craigrua kennels hvor han blant annet har avlet frem 10 rødhvite jaktchampions.